O femeie cu patru copii, din Irak, prinși de polițiștii de frontieră

Vineri, 16 Ianuarie 2015
113
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au surprins, în apropierea frontierei, o femeie cu patru copii, cetățeni irakieni, care intenționau să ajungă în Germania.

Aseară, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră de la Ostrov au desfășurat, în baza unei informații, o acțiune de prevenire și combatere a migrației ilegale în zona de competență. Astfel, în apropierea localității de frontieră Carvăn din județul Constanța, au depistat cinci persoane, o femeie și patru copii minori, care se deplasau pe jos dinspre frontieră.

Deoarece nu își justificau prezența în zonă și nu vorbeau limba română, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru cercetări. Din verificări s-a stabilit că acestea, o femeie, în vârstă de 35 de ani, cu patru copii minori, cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, două fete și doi băieți, sunt cetățeni irakieni, din declarații rezultând faptul că intenționau să ajungă ilegal în Germania.

La finalizarea cercetărilor, emigranții vor fi predați autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3026 secunde