O femeie a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii

415
O femeie a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii - sacigunoidetinuti-1532852382.jpg

Articole de la același autor

A primit prin poștă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii! Este pățania unei șoferițe din județul Mehedinți. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acțiuni de ecologizare a zonei respective. Și ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează. 


Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona. Suprat pe situație, un tânăr a luat atitudine.Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: "Gunoaiele au fost aruncate într-o parcare pe marginea drumului național 67, care face legătura între Târgu Jiu și Drobeta Turnu-Severin. Tânărul care le-a găsit, le-a împachetat și le-a trimis în județul Mehedinți exact la persoana care le-ar fi aruncat."


"M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnișoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine și le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, așa că șocul vieții ei a fost când l-a primit", a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.


Tânărul care i-a dat o lecție femeii necivilizate a primit chiar el una asemănătoare în copilărie.
"Am aruncat o gumă pe jos când eram în clasa a șaptea sau a opta și a venit un domn și mi-a pus-o în păr", a povestit el.


Sursa: Digi 24




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1615 secunde