O femeie a murit în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaz

447
O femeie a murit în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaz - smurd-1616744137.jpg

Articole recomandate

O femeie de 64 de ani și-a pierdut viața după ce în bucătăria unde tocmai intrase pentru a pregăti cina a avut loc o explozie.

Fiul victimei a chemat imediat ajutoare. Personalul de pe ambulanță a încercat să o resusciteze, însă biata femeie și-a dat ultima suflare la scurt timp.

Tragedia s-a petrecut aseară, în localitatea Todireni din judeţul Botoșani. Femeia venea deseori la fiul său pe care îl ajută cu treburile în gospodărie. A intrat ca de obicei în bucătăria de vară pentru a pregăti cina. A deschis butelia, iar când a vrut să aprindă aragazul s-a produs o explozie.

Fiul, aflat prin gospodărie, a venit într-un suflet. Femeia era în stare gravă, așa că bărbatul a sunat după ajutor la 112. Apoi şi-a anunţat rudele.

Echipajul de pe ambulanța sosită la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor, însă rănile erau prea grave.

Ramona Guraliuc, medic-șef UPU-SMURD Botoşani: „S-au efectuat manevre de resuscitare în urma cărora s-a declarat decesul, stopul fiind practic ireversibil”.

O echipă de criminalişti urmează să stabilească cum s-a produs tragedia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5185 secunde