O femeie a murit după a treia intervenție de chirurgie estetică

392
O femeie a murit după a treia intervenție de chirurgie estetică - silicon-1359798121.jpg
O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iași după ce a suferit o intervenție de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopții trecute.

Potrivit rudelor, joi seară, femeia s-a internat într-o clinică privată unde medicii esteticieni i-au efectuat o operație la sâni.

Deși se afla la a treia intervenție de acest gen, după operație tânăra a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, după care au preferat să o transfere la Spitalul Universitar "Sfântul Spiridon". Aici, femeia a fost adusă în stare de comă, motiv pentru care a fost internată la Clinica de Terapie Intensivă. În cursul nopții, femeia a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii.

Conf. univ. dr. Diana Cimpoeșu, directorul medical al Spitalului ''Sfântul Spiridon'', declara presei, vineri, că nu poate fi precizat motivul înrăutățirii stării de sănătate a pacientei, dar pentru a stabili acest lucru va fi demarată o anchetă. Ea a mai spus că va fi solicitată fișa de observație de la clinica unde a fost tratată femeia.

Femeia era mamă a șase copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde