Mai multe ştiri online:

O femeie a încercat să se sinucidă, la Cernavodă

Ştire online publicată Miercuri, 14 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie din Cernavodă, în vârstă de 41 de ani, a încercat, ieri, să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de pe podul „Sf. Maria” din localitate. La fața locului, au intervenit pompierii Detașamentului Cernavodă și o ambarcațiune a Gărzii de Coastă, care au reușit să intervină în timp util pentru a o salva pe femeie. O patrulă a Poliției Locale Cernavodă a găsit pe pod o poșetă și bagaje.

Femeia se numește Roxana L., este din Călărași și locuiește în Cernavodă. Ea le-a spus salvatorilor că a recurs la acest gest pentru că este săracă și abia o duce de pe-o zi pe alta. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7902 secunde