O femeie a fost răpită pe stradă. Polițiștii sunt în alertă

901
1

Articole recomandate

O femeie de 58 de ani a fost răpită în timp ce se îndrepta spre serviciu. Maria Budeanu a fost văzută ultima dată luni dimineață, în jurul orei 6, atunci când a plecat de acasă la serviciu. Nu a mai ajuns la locul de muncă și nici înapoi acasă de atunci.


Membrii familiei au încercat să ia legătura cu ea prin telefon, însă aparatul este închis. La aproape 24 de ore de la dispariție, fiul femeii a aflat de la o cunoștință că mama sa a povestit unei prietene că vineri ar fi fost abordată de un individ necunoscut în drum spre locul de muncă. I-ar fi făcut, povestește prietena Mariei Budeanu, avansuri, pe care femeia le-a refuzat, potrivit Tion.ro.

După aflarea informației, rudele au început să reconstituie traseul pe care l-a urmat Maria Budeanu luni dimineață și au cerut ajutorul comercianților din zona Căii Șagului. Au primit astfel imagini de pe două camere de supraveghere, iar în acestea femeia poate fi observată în timp ce se îndreaptă spre stația de autobuz pentru a merge la serviciu. Pe prima dintre camere poate fi observat, la câțiva metri de ea, un individ care poartă o șapcă și un fular în jurul feței. Își ține capul plecat, pentru a-și ascunde figura.


Comentează știrea

Uitati-va bine pe camera
14 februarie 2017
Poliția locală ar trebui sa elucideze cazul in 24h

Sunt trei indivizi complici pe camere de supraveghere se vede clar iar cel care a agresat femeia este cel de-al doilea ,cel care fuma.Se vede clar pe camera ca la interval foarte mic de timp si-a facut aparitia cel de-al treilea individ cu semnmalmente de răufăcători .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4357 secunde