O femeie a fost răpită pe stradă. Polițiștii sunt în alertă

Marţi, 14 Februarie 2017
878
O femeie de 58 de ani a fost răpită în timp ce se îndrepta spre serviciu. Maria Budeanu a fost văzută ultima dată luni dimineață, în jurul orei 6, atunci când a plecat de acasă la serviciu. Nu a mai ajuns la locul de muncă și nici înapoi acasă de atunci.


Membrii familiei au încercat să ia legătura cu ea prin telefon, însă aparatul este închis. La aproape 24 de ore de la dispariție, fiul femeii a aflat de la o cunoștință că mama sa a povestit unei prietene că vineri ar fi fost abordată de un individ necunoscut în drum spre locul de muncă. I-ar fi făcut, povestește prietena Mariei Budeanu, avansuri, pe care femeia le-a refuzat, potrivit Tion.ro.

După aflarea informației, rudele au început să reconstituie traseul pe care l-a urmat Maria Budeanu luni dimineață și au cerut ajutorul comercianților din zona Căii Șagului. Au primit astfel imagini de pe două camere de supraveghere, iar în acestea femeia poate fi observată în timp ce se îndreaptă spre stația de autobuz pentru a merge la serviciu. Pe prima dintre camere poate fi observat, la câțiva metri de ea, un individ care poartă o șapcă și un fular în jurul feței. Își ține capul plecat, pentru a-și ascunde figura.


Pagina a fost generata in 0.4022 secunde