O femeie a fost înjunghiată de concubinul său, într-un tramvai

231
O femeie a fost înjunghiată de concubinul său, într-un tramvai - femeie-1520349831.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiată cu un cutter de concubinul său de 21 de ani, într-un tramvai din Timișoara. În urma incidentului, femeia a fost transportată la spital, iar bărbatul a fost preluat de polițiști pentru a fi audiat.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat că polițiștii au fost sesizați că o femeie a fost înjunghiată cu un cutter, într-un tramvai care circula prin Timișoara.


"În cursul zilei, polițiștii au fost sesizati cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani ar fi fost înjunghiată în zona coapsei, de către un tanăr de 21 de ani, într-un tramvai de pe raza municipiului Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Continuă cercetarile în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei", a declarat Ionuț Sârbu, potrivit digi24.ro.

Potrivit polițiștilor, cei doi sunt concubini și cel mai probabil un conflict a izbucnit între ei.

În urma incidentului, femeia a fost transportată de spital, iar bărbatul a fost preluat de polițiști pentru a fi audiat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde