O FAMILIE A CĂZUT CU MAȘINA ÎN DUNĂRE! Câteva bucăți din autoturism, scoase la suprafață. De soarta celor 4 nu se știe nimic...

1227
O FAMILIE A CĂZUT CU MAȘINA ÎN DUNĂRE! Câteva bucăți din autoturism, scoase la suprafață. De soarta celor 4 nu se știe nimic... - masina-1507457767.jpg

Articole recomandate

O operațiune complicată de căutare și salvare a avut loc, sâmbătă, pe Dunăre, în dreptul localității Coronini din Caraș-Severin. Doi soți și copiii lor, între care și unul de doar trei ani, sunt dați dispăruți, după ce au plonjat cu mașina în apele reci ale fluviului.

O a cincea persoană, șoferul autorismului, a reușit să iasă din vehicul și a ajuns în stare de inconștiență la spital. Între timp, și-a revenit și a reușit să le spună medicilor despre celelalte victime.

Mașina în care se aflau cei dispăruți este la nouă metri adâncime în Dunăre, spun cei de la ISU. Apa fluviului este extrem de rece, iar curenții sunt puternici.

Pentru salvatorii trimiși să dea de urma celor doi soți și a copiilor lor, misiunea de salvare a fost imposibilă. Eforturile scafandrilor au fost îngreunate inclusiv de faptul că, în apă, vizibilitatea era aproape zero, scrie site-ul stirileprotv.ro


Comandant echipaj scafandri: "Am intervenit în locul unde a plonjat mașina. Nu era acolo. Am periat zona în aval, aproape 30 de metri. Nu am dat decât de un spoiler și de niște plastice. Dunărea este foarte agitată și crengi foarte multe. Este foarte periculos. Din păcate, nu am reușit să găsim autoturismul."

Până acum, scafandrii au reușit să aducă la suprafață doar câteva bucăți din autoturismul care a plonjat în Dunăre. De soarta celor patru dispăruți deocamdată nu se știe nimic.

Pentru că mașina se află la adâncime mare, pe fundul fluviului, echipele de salvare nu pot spune nici măcar dacă sunt în autoturism ori au reușit să iasă din interiorul vehicului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde