O elevă, fiică de preot, a încercat să-și ucidă cea mai bună prietenă. Planul diabolic pus la cale de adolescentă

Joi, 28 Martie 2019
203
O elevă din Ploiești, fiică de preot, a pus la cale un plan criminal diabolic. Adolescenta a vrut să-și ucidă cea mai bună prietenă. I-a dat cu spray paralizant în față și a vrut să o atace cu o bâtă și un cuțit. Agresoarea a fost arestată preventiv, dar acum s-a întors la liceu și se pregătește de bacalaureat.


Eleva de clasa a XII-a, fiica unui preot din Urlați, a vrut să-și ucidă cea mai bună prietenă, scrie adevarul.ro. Ea este elevă la un colegiu de prestigiu din Ploiești și este cunoscută drept o fire rebelă, independentă și nonconformistă. Cele două tinere au locuit o perioadă împreună într-un cămin din București, dar au revenit recent la Ploiești, cel mai probabil din lipsă de bani. Presa locală scrie că între victimă și agresoare ar fi existat chiar și o relație amoroasă.

Agresoarea era supărată că prietena o vorbea de rău și o făcea de râs în fața celorlalți prieteni. A chemat-o pe victimă în apartamentul în care locuiește cu chirie. După o discuție de mai bine de o oră, se pare că fiica de preot i-ar fi spus prietenei că are o surpriză pentru ea și a invitat-o în dormitor. A rugat-o să se întindă pe pat și să închidă ochii. A luat dintr-un dulap un spray iritant lacrimogen și l-a descărcat spre fața fetei care stătea întinsă pe pat. Aceasta s-a speriat, a început să țipe. Cearta a continuat până ce agresoarea a luat o bâtă de baseball și a lovit-o pe cealaltă fată de mai multe ori în cap. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de un vecin, un polițist aflat în timpul liber, care a încercat să intre cu forța în apartament. Din păcate, însă, el nu a reușit, dar a sunat la 112 unde a cerut ajutor. Victima a reușit să scape din casă și a cerut și ea ajutor vecinilor.

Eleva violentă își pregătise un adevărat arsenal pentru crimă: pe lângă bâta de baseball si spray-ul paralizant, avea un cuțit si mai multe pungi de gunoi.

La audieri, fata preotului a recunoscut planul crimei și a fost arestată preventiv pentru tentativa de omor. Ulterior, procurorii au schimbat încadrarea juridică în "loviri și alte violente", iar eleva a fost eliberată și s-a întors la cursuri, fiind cercetată în libertate. Are interdicția de a părăsi țara și să se mai apropie de fata agresată. Adolescenta se pregătește acum pentru examenul de bacalaureat.


Pagina a fost generata in 0.364 secunde