O CONSTĂNȚEANCĂ DE 31 DE ANI S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL NOUĂ! Este în stare gravă, dar a supraviețuit

1683
O CONSTĂNȚEANCĂ DE 31 DE ANI S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL NOUĂ! Este în stare gravă, dar a supraviețuit - tragedieindevaunadolescentasarit-1520327681.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost grav rănită după ce a căzut, în această dimineață, de la etajul nouă al unui bloc din Craiova. Victima a fost transportată în comă la spital, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul, scrie digi24.ro


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, un echipaj SMURD s-a deplasat marți dimineață, la un bloc de pe strada Frații Bobescu din municipiul Craiova, după ce o femeie a căzut de la etajul nouă, notează News.ro.


Cadrele medicale au început resuscitarea victimei, reușind în cele din urmă să o intubeze și să o transporte la Spitalul Județean Craiova. Femeia a suferit în urma căderii o traumă craniană și se află în comă de gradul III-IV.

Potrivit polițiștilor doljeni, victima are 31 de ani și este din județul Constanța. Ea locuiește cu concubinul ei într-un apartament la etajul nouă al blocului respectiv.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul respectiv dormea în momentul în care ea s-a aruncat de la etaj. Totul a fost observat de un vecin, care a alertat autoritățile.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1625 secunde