O cerere surpriză în dosarul "Lara Șaban"

507
1
O cerere surpriză  în dosarul

Articole recomandate

După mai bine de un an după ce magistrații Curții de Apel Constanța l-au condamnat la închisoare pe viață, George Davidescu nu poate accepta ideea. Individul a primit această sentință în controversatul dosar "Lara Șaban", care a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă.

Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrată o cerere formulată de George Davidescu, o contestație în anulare cu privire la condamnarea primită. În același dosar, a fost condamnat la detenție pe viață și Gilberto Șaban, cei doi fiind acuzați că au ucis-o cu sânge rece pe sora acestuia. Crima a fost comisă la începutul lunii mai 2012.

Lara Șaban trăia în Turcia și venise în țară cu fetița ei și cu bona pentru a-i cumpăra un apartament mamei sale. Până la sfârșitul lunii mai, cazul a fost învăluit de mister, deoarece oamenii legii nu știau dacă tânără este în viață sau nu. După ce au pus cap la cap infor-mațiile și i-au filat pe membrii familiei, au ajuns și la autori. Pe 28 mai, Davidescu și Șaban au fost reținuți, iar pe 29 mai, anche-tatorii au descoperit cadavrul Larei într-o lizieră aflată între comuna Lumina și orașul Năvodari, împachetat în saci de plastic și legat cu bandă adezivă.

Deși anchetatorii aveau nume-roase probe împotriva lor, pe tot parcursul procesului, cei doi au negat cu vehemență că au comis crima. 

Comentează știrea

avocat
3 septembrie 2015
omor

daca au comis crima ,merita pedeapsa ,insa in dosar nu sunt probe care sa ii incrimineze ...doar declaratii date anapoda

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni prinși cu droguri
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii Neamului, cinstiți la Medgidia
Vineri, 28 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Rectificare de buget, la Medgidia
Pagina a fost generata in 2.0632 secunde