€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

O bătrână a băut lichid de parbriz, din greșeală. Medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie, în vârstă de 88 de ani, a fost adusă la Spitalul "Dr. C. I. Parhon" din Iași, după ce a băut din greșeală lichid de parbriz. Starea femeii este stabilă, dar au apărut unele complicații, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. 


Purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Ionuț Nistor, a declarat că femeia a găsit prin gospodărie o sticlă și a băut din ea fără să își dea seama că a băut lichid de parbriz. Ulterior, bătrâna a fost găsită de familie și a fost adusă inițial la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de la Sf. Spiridon. „La examenul toxicologic s-a confirmat intoxicația cu metanol. Starea femeii este relativ bună. A fost adusă repede la spital, iar cantitatea nu a fost foarte mare. Cu toate acestea, pacienta a făcut insuficiență renală acută, fenomene oftalmologice oculare din cauza metanolului. Sperăm să existe o recuperare, însă în continuare există riscuri în ceea ce privește viața ei”, a declarat Ionuț Nistor, pentru Agerpres. 


Conform medicului, anual aproximativ 60 de persoane ajung la spital după ce au băut din greșeală antigel sau lichid de parbriz. Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, o tânără gravidă din Suceava a băut din greșeală antigel, crezând că este suc.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7424 secunde