X
X
Mai multe ştiri online:

O bandă de români, arestată în Italia. Era specializată în furturi de aspiratoare

Ştire online publicată Vineri, 10 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Trei români, cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani, au fost arestați după o urmărire pe o autostradă din Italia, scrie rainews.it. Polițiștii au recuperat de la ei șapte aspiratoare în valoare de 4.500 de euro.


Banda de români acționa în supermarketuri, în aproape tot nordul Italiei, și era urmărită de mai mult timp de autorități. Furau băuturi scumpe, electrocasnice, dar mai ales aspiratoare.


Ei au fost prinși după ce au furat 7 aspiratoare dintr-un supermarket din Pordenone. Unul dintre români aștepta la intrarea în magazin, dincolo de poarta de acces, în timp ce complicii îi dădeau cutiile pentru a le transporta la mașină.


Cei trei au reușit să fugă și au fost urmăriți de mașinile Poliției. La scurt timp, au fost prinși și transportați în arest, la Udine. 


Sursa: Stirileprotv


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17015 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2632 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1563 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1506 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4778 secunde