O asistentă venită cu ambulanța pentru un copil a descoperit că victima era chiar fiul ei

1608
O asistentă venită cu ambulanța pentru un copil a descoperit că victima era chiar fiul ei - fondcaniculabunambulanta52147007-1475592825.jpg

Articole recomandate

Șoc pentru o asistentă medicală din Dâmbovița: femeia a sosit cu ambulanța, pentru a salva un copil, care căzuse într-o râpă. Când s-a uitat la victimă, a descoperit că era chiar fiul ei, scrie stiri.tvr.ro


Copilul de numai 5 ani a căzut în albia pârâului Cricov și a ajuns la spital cu răni grave. Spațiul e amenajat de primărie, însă nu este împrejmuit. Copilul a căzut în gol câțiva metri.

Doar câțiva brăduți separă locul de joacă din comuna dâmbovițeană Moreni de râpa adâncă în care a căzut băiatul. Se plimba cu bicicleta și, în viteză, nu a mai putut opri la timp. A căzut în gol, în albia pârâului.

Copilul are multiple traumatisme. A fost chiar mama lui cea care i-a acordat primele îngrijiri. E asistentă pe ambulanța care a venit să îl ducă la spital.

Mai multe mame s-au adunat în parc și le-au cerut autorităților locale să facă locurile de joacă mai sigure. Lipsa gardurilor de protecție nu e singura problemă. Mamele au mers și la primărie.

Părinții sunt deciși să protesteze până când toate parcurile vor fi împrejmuite, iar locurile de joacă vor fi sigure pentru copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1597 secunde