Nuredin Beinur, executat silit în baza unui contract falsificat?!

2578
1
Nuredin Beinur, executat silit în baza unui contract falsificat?! - b559062ad66d7ec867424b1f9c585582.jpg
Ieri, la sediul executorului judecătoresc Vasile Deacu, în baza unui titlu executoriu privind un contract de împrumut în valoare de trei miliarde de lei vechi garantat cu gaj pe toate bunurile sale, a avut loc licitația privind vânzarea acțiunilor lui Nuredin Beinur de la SC Univertis SA, cu sediul în Mangalia.

Cel care l-a împrumutat pe Nuredin Beinur, în 2002, se numește Nicolae Daniel Pepy, un afacerist din București, iar data scadentă trecută în contract este 28.05.2008.
Numai că interlopul - care se presupune că avea la degetul său mic oameni influenți și controla partea de sud a litoralului românesc și care a fost arestat, anul trecut, pentru că, în cârdășie cu alte persoane, printre care și polițiști, solicita taxe de protecție de la afaceriștii care-și desfășurau activitatea "în zona sa de competență" - nu și-a plătit datoria la termenul stabilit.
Prin urmare, el a fost dat în judecată, iar Judecătoria Mangalia a hotărât ca Nuredin să fie executat silit pentru ca afaceristul bucureștean să-și recupereze creanța.

Avocatul Grimberg: "Contractul a fost falsificat!"
Avocatul lui Beinur Nuredin, Andrei Costin Grimberg, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că pe acel contract de împrumut garantat cu gaj, care a fost încheiat, în 2002, între Nicolae Daniel Pepy și Nuredin Beinur, în valoare de trei miliarde de lei vechi, nu s-ar afla semnătura lui Beinur, ci este un fals! În acest sens, el a prezentat o expertiză, în care expertul criminalist Gheorghe Nicola, în baza analizelor făcute asupra semnăturii care apare pe contract în dreptul de-bitorului Beinur Nuredin, a concluzionat că respectiva semnătură nu este a acestuia.
Avocatul susține, astfel, că această executare silită nu ar fi trebuit să aibă loc, pentru că ea are la bază un document fals.

O parte din acțiunile lui Beinur au fost vândute
Numai că licitația s-a desfășurat, așa cum era și stabilit, la ora 11 și a decurs ca oricare alta.
Executorul judecătoresc Vasile Deacu ne-a declarat că, în baza unui titlu executoriu, au fost scoase la vânzare, prin licitație publică, bunurile mobile aparținând debitorului Nuredin Beinur. Mai precis, este vorba de 222.013 acțiuni în valoare de 2,5 lei per acțiune din totalul de 271.946 de acțiuni deținute de Beinur la SC "Univertis" SA Mangalia. "Au fost adjudecate doar o parte din acțiuni, pentru că exista un debit mai mic decât bunurile scoase la licitație", ne-a declarat Vasile Deacu.
Vizavi de expertiza prezentată de avocatul Grimberg, executorul Vasile Deacu ne-a spus că nu există decizia vreunei instanțe de judecată care să fi declarat acel contract ca fiind falsificat. Dimpotrivă, miercuri, 11 mai, la Judecătoria Mangalia, contestația la executare formulată de avocatul lui Nuredin Beinur a fost respinsă, prin urmare nu exista vreun impediment ca să nu se realizeze licitația de vânzare a acțiunilor.

Comentează știrea

Mangalia
27 iulie 2011
Beinur a castigat

Lui Nuredin Beinur i s-a facut dreptate. Avocatii acestuia au anulat executarea in totalitate. Vezi solutia judecatoriei Mangalia : Solutie: HOT. 12.07.2011. Admite contestația la executare formulată de contestatorul Nuredin Beinur în contradictoriu cu intimatul Nicolae Daniel Pepy. Dispune anularea tuturor actelor de executare efectuate în cadrul dosarului de executare nr. 281/2011 al Biroului Executorilor Judecătorești Asociați Deacu Vasile și Gavrilescu Alin Mihail în baza contractului de împrumut (SUB SEMNATURA PRIVATA)garantat cu gaj intervenit la data de 28.05.2002 între contestatorul Nuredin Beinur și intimatul Nicolae Daniel Pepy asupra acțiunilor deținute de contestator la S.C. UNIVERTIS S.A. Dispune întoarcerea executării silite prin restabilirea situației anterioare vânzării la licitație publică a acțiunilor deținute de contestatorul Nuredin Beinur la S.C. UNIVERTIS S.A. Ia act că părțile nu au solicitat cheltuieli judiciare în cauză. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi, 14.07.2011. DECI..... au avut dreptate avocatii, contractul nu este titlu, iar executorul face abuzuri. Sper sa se solutioneze si plangerea penala .Bafta

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5877 secunde