Numai în România este posibil! Doi soți, CONDAMNAȚI LA 4 ANI DE ȘCOALĂ

520
2
Numai în România este posibil! Doi soți, CONDAMNAȚI LA 4 ANI DE ȘCOALĂ - instanta-1518598879.jpg

Articole recomandate

Doi soți din Iași, care erau judecați pentru evaziune fiscală, au fost condamnați la 4 ani de școală. Judecătorul care s-a ocupat de caz a decis ca cei doi ieșeni să facă primele 4 clase, relatează Europa FM.


"Scuza" celor doi la acuzațiile de evaziune fiscală a fost că nu știu carte și așa se explică lipsurile din gestiune. Pe lângă 4 ani de școală, evazioniștii trebuie să redea statului paguba produsă.


Cei doi soți sunt acuzați că au cauzat statului un prejudiciu de 500.000 de lei, prin evaziune fiscală în formă continuată la firma pe care o administrau. Pentru că au încercat să se scuze spunând că nu știu o boabă de carte, magistrații Tribunalului Iași i-au obligat să facă cel puțin patru clase primare.


"În temeiul dispozițiilor art. 86, indice 3, aliniatul 3 Cod penal din 1969, le impune inculpaților Stănescu Maria și Stănescu Dragoș obligația de a urma un curs de învățământ primar de minimum patru clase. Supravegherea îndeplinirii măsurilor și obligației stabilite se realizează de către Serviciul de Probațiune Iași", arată magistrații din cadrul Tribunalului Iași.


Pe lângă aceasta, instanța i-a condamnat pe cei doi la câte trei ani de închisoare cu suspendare. Sentința nu este însă definitivă.


Comentează știrea

Grig
14 februarie 2018
La scoala

E foarte bine.Sa nu mai aibă pretexte.

Cucu
14 februarie 2018
Moldoveni jegosi

Moldoveni imputiti

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9908 secunde