€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Nu vrea nimeni să fie șef la DNA? Astăzi este ultima zi de înscriere la selecție

Ştire online publicată Luni, 23 Iulie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, ieri, că nu a fost depus încă niciun dosar în selecția candidaturilor pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.


„Cel mai probabil mâine vom înregistra mai multe candidaturi”, a precizat, duminică,Toader pentru Agerpres.


Selecția pentru propunerea în funcția vacantă de procuror-șef al DNA se va desfășura în perioada 9 - 30 iulie 2018, potrivit anunțului postat pe site-ul Ministerului Justiției.


Conform sursei citate, procurorii pot depune cereri de înscriere pentru funcția de conducere vacantă până la data de 23 iulie.


Cererile de participare la selecție vor fi însoțite de dovada îndeplinirii condițiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care participă la selecție, un curriculum vitae, minimum 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea în ultimii 5 ani, ultimul raport de evaluare a activității profesionale a procurorului participant la selecție și orice alte înscrisuri relevante.


Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și pe site-ul instituției la data de 24 iulie, urmând ca în perioada 25 - 27 iulie candidații selectați să susțină interviurile cu ministrul Justiției.


Rezultatele selecției vor fi anunțate public pe data de 30 iulie.


„Propunerea/ propunerile ministrului Justiției va fi/ vor fi înaintate Consiliului Superior al Magistraturii - Secția pentru procurori, în vederea obținerii avizului acestei instituții. Ulterior obținerii avizului Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul Justiției înaintează propunerea președintelui României în vederea numirii în funcția de conducere. Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul procurorilor înscriși”, se menționează în anunț. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7322 secunde