Nu vă lăsați păcăliți! Poșta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii

562

Articole de la același autor

Metodele de a-i păcăli pe oamenii creduli continuă să fie în ton cu moda. Mai nou, clienții unor companii de telefonie mobilă sunt anunțați că au câștigat telefoane deștepte, din partea Poștei Române. Totul este doar o păcăleală.


"În urma apariției, în câteva publicații online, a unor materiale cu privire la faptul că mai mulți utilizatori de servicii mobile au primit mesaje conform cărora ar fi câștigătorii unui telefon de ultimă generație, respectiv i-Phone XS sau Samsung S10, după caz, din partea Poștei Române, menționăm că în acest moment compania nu derulează niciun fel de concurs", precizează reprezentanții Poștei Române.


Potrivit acestora, orice tip de concurs cu premii care rulează în mediul online este scam, iar compania nu răspunde de răspândirea acestor informații false, în care numele instituției este folosit în mod abuziv.
"Singurele informații reale despre Poșta Română se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, www.posta-romana.ro, și pe pagina oficială de Facebook", mai spun cei de la Poșta Română.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Social : Poșta Română. Serviciu nou - MyLetter
Pagina a fost generata in 0.4118 secunde