€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Nu vă lăsați păcăliți! Poșta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii

Ştire online publicată Joi, 09 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Metodele de a-i păcăli pe oamenii creduli continuă să fie în ton cu moda. Mai nou, clienții unor companii de telefonie mobilă sunt anunțați că au câștigat telefoane deștepte, din partea Poștei Române. Totul este doar o păcăleală.


„În urma apariției, în câteva publicații online, a unor materiale cu privire la faptul că mai mulți utilizatori de servicii mobile au primit mesaje conform cărora ar fi câștigătorii unui telefon de ultimă generație, respectiv i-Phone XS sau Samsung S10, după caz, din partea Poștei Române, menționăm că în acest moment compania nu derulează niciun fel de concurs”, precizează reprezentanții Poștei Române.


Potrivit acestora, orice tip de concurs cu premii care rulează în mediul online este scam, iar compania nu răspunde de răspândirea acestor informații false, în care numele instituției este folosit în mod abuziv.
„Singurele informații reale despre Poșta Română se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, www.posta-romana.ro, și pe pagina oficială de Facebook”, mai spun cei de la Poșta Română.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7607 secunde