Nu scăpăm de bișnițarii de țigări

382
2
Nu scăpăm de bișnițarii de țigări - tigaridecontrabanda-1439919645.jpg

Articole de la același autor

Deși nu ar trebui să mai fie pe stradă, bișnițarii se găsesc la orice pas în Constanța. În piețe, gară și chiar în centrul orașului întâlnim indivizi care ne întâmpină cu "Țigări avem!" sau "Telefoane de vânzare!". Jandarmii constănțeni prind în fiecare zi indivizi care se aleg cu dosare penale. 


În ultimele două zile, militarii au depistat, în zona Gării și în Piața Tomis 3, cinci indivizi care ofereau țigări de contrabandă. Suspecții, cu vârste între 37 și 49 de ani, aveau asupra lor 178 de pachete de țigări, mărcile "Assos", "Marvel", "Marble" "Blue" și "Ashima". 


Jandarmii Grupării Mobile Tomis au confiscat marfa și au predat-o polițiștilor de la investigarea fraudelor pentru a continua cercetările. Cei cinci s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.


Comentează știrea

...
19 august 2015
...

Telefoane, țigări, radiouri din mașini la Amanet, că "avem"... numa două în fostu mic complex Galerii de pe Soveja țigănit de țigăneală, împuțit ca și Tomis 3 de "turiștii indieni" cazații în concedii în "hotelurile" stațiunii Coandă ! Veniți din lume și cazați pe banii constănțenilor după lozinca "- aorde, bre ! " minoritarii plusează gunoi-gunoială iar vânzătorii zăbrele pentru noi... nu pentru ei ! Nu lipsesc ciordănarii, cerșetorii, copii străzi, ziși amărâți căutători în gunoaie, tuciurii vânzând ori ce se fură inclusiv pepeni, legume și fructe - producători dezastrului național !

Fane
19 august 2015
Unde e concurenta?

Exista cerere,iaca oferta ! E simplu,aduceti fratilor tigarile astea cu preturi mai mici decat ale bisnitarilor si gata ! Aha,se concureaza niste barosani? Pai daca asta e motivul de ingrijorare,traiasca bisnita ! Nu se pot aduce pe piata tigari fiscalizate ca sa nu moare statul de foame ? Ba da,dar pica niste afaceri,sau macar se duc nitel in jos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.591 secunde