Nu mai cumpărați țigări de la contrabandiști!

375
1
Nu mai cumpărați țigări de la contrabandiști! - contrabanda-1455731390.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri din Constanța și Mangalia au fost reținuți de oamenii legii, după ce au fost prinși în timp ce comercializau ilegal mii de țigări.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 37 ani, acostau trecătorii pe stradă, cu intenția de a le vinde 101 pachete de țigări fără timbre accizabile, mai exact 2.020 țigarete, inscripționate cu numele mai multor mărci. Afacerile ilegale aveau ca punct de lucru zona Gării C.F.R Constanța și zona autogării din Mangalia.

Pe numele celor patru suspecți, jandarmii au întocmit procesele-verbale de sesizare, așa cum prevede Codul Penal, pe care le-au înain-tat, împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Inspectora-tului de Poliție Județean Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze țigări ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte.", atrag atenția polițiștii din Constanța. 

Comentează știrea

Solon
18 februarie 2016
Vraja

Armonizarea preturilor cu cele europene ar fi trebuit facuta in legatura si cu puterea reala de cumparare a romanilor,nu doar pentru tigari,dar si pentru restul produselor.Apoi,scumpirea si practic crearea de monopol pe piata tigarilor,imposibilitatea de a avea o piata libera pentru importul de produse de calitate si cu preturi rezonabile, face sa prolifereze traficul. In istoria nu indepartata, au fost dovezi ca atunci cand piata nu e libera,apar probleme ca diverse mafii,abuzuri iar consumatorii nu pot fi siliti nicicum,Vor fi mereu portite de ocolire a deciziilor unui stat diliu economic. Lumea e extrem de saraca,degeaba ceri sa-ti cumpere doar contrafacutele legale,vor cumpara din cele ilegale si poate pericuioase,cum a fost in perioada celebrei prohibitii din Chicago,cand s-a ridicat mafia lui Al Capone.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Țigări vândute  la colț de stradă
Pagina a fost generata in 0.5028 secunde