"Nu mai avea față!". Detalii teribile despre cum a fost găsită Amalia, tânăra româncă moartă în Italia

1101

Articole recomandate

Ies la iveală detalii șocante în cazul morții Amaliei Voican, românca de 21 de ani dată dispărută din 16 aprilie, în Italia, și găsită moartă, scrie observator.tv

Anunțul a fost făcut de chiar de prietena ei, Romina Cecora, marți seară, pe Facebook, care nu a oferit însă mai multe informații legate de moartea fetei.


"Îmi pare foarte rău că trebuie să fiu eu cea care va comunica tuturor această veste tragică… Din păcate, Nena (Amalia Voican – n.r.) nu mai este printre noi… Vă mulțumesc pentru eforturile pe care toți le-ați depus în căutarea ei. Nu vreau și nu pot adăuga mai multe detalii… Suntem cu toții devastați de toate astea..ne va fi dor de tine, prințesa noastră!", a fost mesajul postat de prietena Amaliei.

Astăzi, autoritățile au dezvăluit unde și cum au găsit-o pe Amalia Voican.


Potrivit presei din Peninsulă, tânăra româncă a fost descoperită fără suflare într-un cartier central al Romei. 


Fata era decedată de mai mult timp, iar trupul neînsuflețit se afla într-o casă abandonată din via Tella, în zona cartierului San Giovanni, aproape de centrul Romei.

Cei care au găsit cadavrul Amaliei au fost muncitorii unui atelier mecanic din apropierea casei respective.

"Un miros foarte urât, foarte puternic venea din casă, iar cadavrul era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e. Cel mai rău este că cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriți lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei", a declarat unul dintre cei care au găsit-o pe româncă.

Corpul Amaliei Voican era mâncat de șobolanii care își făceau veacul în casa în care se adăposteau persoane fără adăpost.


Nu se știe cum a ajuns Amalia în casa respectivă, investigațiile fiind în curs de desfășurare.


Amalia Voican era rezidentă la Civita Castellana, Lazio, și, potrivit presei din Peninsulă, ultima dată a fost văzută în 18 aprilie, la Roma, în gara Termini. În trecut, fata locuise și în Corchiano, provincia Viterbo, împreună cu mama sa.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8974 secunde