Mai multe ştiri online:

"NU DAȚI CURS UNOR ASTFEL DE CERERI ȘI NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE MESAJE"

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Pe pagina de Facebook Polițiștii au Umor a apărut un mesaj referitor la virusul care te acuză de piraterie:


ATENȚIE!! A reapărut așa-zisul virus ”Poliția Română” prin care ești ”acuzat” de piraterie software și obligat la plata unei ”amenzi”. Nu te speria, ignoră mesajul pentru că nu este unul real, cu atât mai puțin unul trimis de Poliția Română. Poliția Română nu solicită plata amenzilor prin astfel de metode online! Virusul a apărut în urmă cu ceva timp în S.U.A., Marea Britanie, Germania, Franța, Elveția, Austria și Olanda si recent, a reapărut și în România. La noi în țară, atacatorii solicită plata unei sume de 100 sau 600 de lei pentru deblocarea calculatoarelor. NU DAȚI CURS UNOR ASTFEL DE CERERI ȘI NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE MESAJE. Vă rog să distribuiți!

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6799 secunde