Nou sens giratoriu în Constanța. Iată zona în care va fi amplasat

4425
Nou sens giratoriu în Constanța. Iată zona în care va fi amplasat - 28febrconsiliulocalsensgiratoriu-1582886107.jpg

Articole de la același autor

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța de astăzi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de documentație de avizare a lucrărilor de intervenție aferente obiectivului de investiții "Fluidizarea circulației și amenajarea sensului giratoriu la intersecția str. I.G. Duca cu bd. Mamaia și fluidizarea circulației la intersecția str. Mihai Viteazu cu bd. Mamaia, municipiul Constanța".

Prin acest proiect, inițiat de primarul Decebal Făgădău, se propune consilierilor locali amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor I.G.Duca cu B-dul Mamaia și amenajarea unei bretele de dreapta, la intersecția B-dului Mamaia cu strada Mihai Viteazu.

"B-dul Mamaia este una dintre principalele artere ale municipiului Constanța, ce face legătura dintre zona delimitată de strada I.G. Duca și stațiunea Mamaia. În prezent, la intersecția B-dului Mamaia cu strada I.G. Duca, elementele geometrice ale intersecției în formă de Y și reglementarea cu prioritate a circulației rutiere pe direcția Bd. Mamaia – str. I.G. Duca determină blocaje în trafic pentru circulația pe str. I.G. Duca și strada Sarmisegetuza, ca străzi fără prioritate", se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

Proiectul a fost votat de consilierii locali cu 26 de voturi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde