NOU SCANDAL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC! Învățător acuzat că ar fi bătut o elevă de 9 ani

211
NOU SCANDAL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC! Învățător acuzat că ar fi bătut o elevă de 9 ani - scoalacopii86519100-1507279975.jpg

Articole recomandate

Poliția și conducerea școlii din Viișoara, județul Botoșani, au început o anchetă, după ce o fetiță de 9 ani a reclamat faptul că a fost lovită de mai multe ori de un învățător. Anul trecut, dascălul a fost schimbat din funcția de director, după o reclamație similară, scrie realitatea.net


Polițiștii din Botoșani s-au autoseziat și au început cercetările penale după ce o fetiță de 9 ani, elevă la școala din Viișoara, ar fi fost agresată în timpul orelor de învățător.

O altă anchetă a fost declanșată și de instituția de învățământ.

Eleva de clasa a doua a reclamat faptul că a fost lovită de mai multe ori de învățător. Fetița s-a plâns mamei că a fost lovită în timpul orelor și refuză să mai meargă la școală, un incident similar având loc și anul trecut.

"M-am dus după ea la școală și când a ieșit m-a luat în brațe și-a început să plângă, spunându-mi că a fost bătută. Nu pot să o duc dimineață la școală, plânge, plânge că o bate iar învățătorul și o lovește de perete cu spatele", a spus Rodica Tănase, mama fetiției agresate.

Femeia spune că problemele au început încă de anul trecut, când fetița a povestit părinților că învățătorul ar fi lovit un alt copil. Și atunci fetița ar fi fost agresată de învățător pentru că a spus acasă ceea ce se întâmpla la școală, iar în urma reclamațiilor făcute de mamă, dascălul a fost schimbat din funcția de director al unității de învățământ.

Anul acesta, scena s-ar fi repetat, iar mama a depus o nouă plângere la conducerea școlii.

"Școala a inițiat o comisie de cercetare disciplinară, urmând ca rezultatele anchetei să ne fie comunicate și nouă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Botoșani, Ciprian Manolache.

Învățătorul acuzat susține că nu este adevărat ceea ce spune fetița.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5775 secunde