Nou-născut, în stare gravă, după ce a fost scos dintr-o toaletă. Mama copilului este anchetată de polițiști

174
Nou-născut, în stare gravă, după ce a fost scos dintr-o toaletă. Mama copilului este anchetată de polițiști - 6z0ior8wrirfkyisjldcneonatologia-1555926656.jpg

Articole recomandate

Un bebeluș a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Galați, unde este intubat, după ce a fost scos din toaleta unei case din localitatea Băleni. Mama copilului este anchetată de polițiști, existând suspiciunea că ea l-a aruncat în latrină.


Incidentul s-a produs duminică în satul Băleni, din județul Galați. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că se aud scrâncetele unui copil dintr-o toaletă. La locul indicat de bărbat s-au deplasat polițiștii, un echipaj de pompieri și o echipa SMURD. Copilul a fost resuscitat la fața locului, apoi a fost dus Spitalul de Copii din Galați. Starea lui este gravă.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale pentru Protecția Copilului (DGPC) Galați, mama micuțului ar fi declarat că s-ar fi dus la toaletă și a născut copilul acolo.

Polițiștii suspectează că bebelușul a fost aruncat în latrină chiar de către mama sa și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Femeia, de 33 ani, mai are 10 copii, dintre care nouă sunt în grija DGPC Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7713 secunde