Noroc cu jandarmii, la Olimp!

278
1
Noroc cu jandarmii, la Olimp! - borsetarecuperata-1437071626.jpg

Articole de la același autor

O borsetă uitată pe capota unui autoturism i-a atras atenția unui individ care se plimba, miercuri, prin stațiunea Olimp. Bărbatul a observat în zonă un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și i-a alertat pe oamenii legii. Militarii au deschis borseta și au găsit în interior un act de identitate. În scurt timp, posesorul borsetei a fost observat de jandarmi tot în acea zonă. 


Potrivit militarilor IJJ, în geantă erau mai multe bunuri, precum documente de identitate, un telefon mobil, un pachet de țigări, un portofel, un card bancar și suma de 60 lei. Bărbatul le-a mulțumit jandarmilor, precizând că pe viitor va fi mai atent. 


"Recomandăm cetățenilor, să predea bunurile găsite autorităților, în vederea identificării proprietarilor și restituirii către aceștia. Conform articolului 243 din Codul Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă penală", au declarat reprezentanții IJJ Constanța.


Comentează știrea

iancu
18 iulie 2015
Urgent! Bani acum! Real!

Urgent! Bani acum! Real! Trebuie doar sa faci pasul de a te convinge ca aceasta oferta este serioasa si reala! Si te vei convinge extrem de repede! E bine sa profiti neaparat de aceasta sansa! Metoda de lucru este foarte simpla si accesibila pentru toti! Cere detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5072 secunde