Noi proteste în marile orașe din țară, în urma tragediei din Colectiv

266
3
Noi proteste în marile orașe din țară, în urma tragediei din Colectiv - ponta-1446656363.jpg

Articole recomandate

Protestele continuă miercuri seară în mai multe orașe din țară, după ce marți românii s-au solidarizat cu drama victimelor de la clubul Colectiv și au ieșit în stradă cerând demisa premierului, a vicepremierului și a primarului Sectorului 4 din Bucuirești.

Câteva sute de clujeni s-au strâns miercuri în Piața Unirii din oraș, unde au depus flori și au aprins lumânări în memoria victimelor incendiului de la Colectiv, informează știridecluj.ro.

Mainfestații au loc și la Timișoara, unde la ora 18.00 se adunaseră câteva zeci de persoane în Piața Victoriei, cerând schimbarea clasei politice. La ora transmiterii acestei știri, timișorenii continuă să vină la locul protestului, notează opiniatimișoarei.ro. Mulți dintre ei s-au oprit mai întâi la altarul din fața Operei unde de câteva zile sunt aprinse lumânări în memoria tinerilor care au murit în incendiul de la clubul bucuireștean, mai arată sursa citată. Pe balconul Revoluției a fost arborat un drapel al României pe care scrie: "Bunicii la război, părinții la Revoluție, este rândul nostru!", mai notează jurnaliștii timișoreni.

Au fost anunțate proteste la Craiova, potrivit cotidianul.ro. Pe pagina de Facebook "Craiova iese în stradă!!" și-au anuntat participarea 2.600 de persoane. Mitingul începe la ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul.

Manifestații similare sunt anunțate și în Sibiu, Brașov, Constanța, Ploiești și multe alte orașe din România.

Protesele au loc în contextul în care principalele revendicări ale celor ieșiți în stradă marți au fost îndeplinite, premierul Victor Ponta și întreg Guvernul său demisionând miercuri dimineață. Demisia a venit și din partea primarului Sectorului 4 al Capitalei, Criostian Popescu Piedone, considerat unul dintre principalii responsabili pentru producerea tragediei de vineri din clubul Colectiv.

32 de persoane și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul bucureștean, iar alți peste 130 de răniți sunt în continuare internați în mai multe spitale din Capitală, mulți dintre ei aflând-se în stare gravă. 

Comentează știrea

mm
4 noiembrie 2015
m

Voi vedeti ce se intampla in orasul acesta.Si voi, breasla ziaristilor, ar trebui schimbati.Numai jocuri politive stiti sa faceti.

mm
4 noiembrie 2015
mafia

Constanteni ,dormiti linistiti,Mazare si Constantinescu vegheaza asupra voastra.

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2278 secunde