€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Noi percheziții în dosarul pedofilului. Eugen Stan, dus în boxa apartamentului unde a locuit cu fosta soție și fiica sa

Ştire online publicată Marţi, 16 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Procurorii caută noi probe în boxa apartamentului din Măgurele, acolo unde a locuit polițistul acuzat de agresiune sexuală. Omul de la care a început tot scandalul momentului a fost scos din arest și s-a aflat în prezența procurorilor la percheziții. Procurorii au descins la Poliția Rutieră unde au verificat inclusiv mașina polițistului.

Politiștul pedofil a fost scos din Arestul Central și dus la percheziții. De această dată, oamenii legii au verificat boxa apartamentului în care Eugen Stan a locuit cu fosta lui soție și cu fiica de 21 de ani.

Imediat după, procurorii au mers cu Eugen Stan la sediul Poliției Rutiere.

În mașina pe care a lăsat-o la muncă, oamenii legii au găsit mai multe obiecte vestimentare care vor fi duse la expertiză. Procurorii verifică și alte dosare similare, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7311 secunde