€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Noi detalii despre moartea actriței din Las Fierbinți. I-ar fi cerut soțului gelos câte 1000 euro...

Ştire online publicată Vineri, 23 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Fotomodelul Anastasia Cecati a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei. Este una dintre versiunile poliției, care afirmă că medicul stomatolog Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, ar fi suspectat-o pe Anastasia de infidelitate."Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relațiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta și-a asasinat iubita, după care s-a sinucis", a spus Alexandru Pânzari, șef al IGP, citat de publika.md.

Potrivit oamenilor legii, cuțitul cu care a fost ucisă tânăra a fost găsit în chiuveta de la bucătărie, iar pe el ar fi fost depistate amprentele lui Alexei Mitachi. În timp ce rudele bărbatului bănuiesc că omorul ar fi fost comis de o a treia persoană, poliția afirmă că acest lucru este exclus, întrucât ușa de la apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiată din interior.

Potrivit unor apropiați ai cuplului, care au solicitat anonimatul, înainte de crimă, tânăra i-ar fi cerut iubitului său să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, iar, pentru că bărbatul nu a reușit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte. În ultima perioadă, cei doi locuiau separat, iar pentru a-și vedea fiica de numai trei săptămâni, Anastasia i-ar fi cerut lui Alexei câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită, scrie realitatea.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9218 secunde