Noapte albă în Constanța / Accident mortal pe trecerea de pietoni

1372
2
Noapte albă în Constanța / Accident mortal pe trecerea de pietoni - accident-1383987769.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier mortal a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții. Traian Lili M. de 29 de ani conducea un autoturism Renault pe strada Dezrobirii (pe sensul dinspre I.C. Brătianu spre Baba Novac) și ajung în dreptul școlii 23 a lovit-o în plin pe Andreea R. de 19 ani care traversa pe trecerea de pietoni. Șoferul a abandonat mașina, fugind de la locul accidentului. La fața locului a ajuns o ambulanță dar în ciuda eforturilor medicilor, tânăra a decedat. Ulterior șoferul s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție spunând că nu a vrut să fugă dar s-a speriat când la locul accidentului au ajuns rudele victimei. În urma testării a rezultat că și el consumase alcool înainte să se urce la volan. Testele au arătat că acesta avea o alcoolemie de 0,56 alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut fiind acuzat de ucidere din culpă în formă agravantă și părăsirea locului accidentului. El urmează să fie dus în fața procurorilor cu propunere de arestare.

Comentează știrea

noni
9 noiembrie 2013
pacat

O frumusete de fata, cu toata viata inainte, ucisa de un babuin. Acestor indivizi le trebuie confiscat permisul PE VIATA !! A fugit ca e laș, nu ca s-a speriat. Poate daca chema salvarea, mai avea zile victima. Dumnezeu sa o ierte pe ea si sa-l arda pe el !

Am vazut inregistrarea video
10 noiembrie 2013
Imi pare rau ptr. ea , dar alerga pe trecere fara sa se asigure !

Betivul ala nu are nici o scuza , dar si ea a facut un gest sinucigas......sa te arunci pe trecere alergand fiind si noapte pe un trafic intens sansele de a fi lovit(a) sunt foarte mari !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7474 secunde