Ninsori în toată țara. Șoferii profesioniști, obligați să aibă lanțuri

204

Articole de la același autor

Până marți, 20 martie, la ora 21.00, este în vigoare o informare meteorologică de precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece pentru toată țara. 


Având în vedere condițiile meteo, circulația pe mai multe drumuri din țară se desfășoară cu dificultate, în condiții de iarnă. Pentru un trafic fără incidente, în condiții de iarnă, polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri. Înainte de a pleca la drum, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor, adaptați permanent viteza la condițiile de drum mai ales atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheață sau polei.


"De asemenea, având în vedere informările de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, operatorii de transport ce dețin autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone au obligația legală de a monta pe roți lanțuri sau alte echipamente antiderapante omologate", avertizează polițiștii rutieri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Martie 2018
Stire din Social : Revin ninsorile la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.6483 secunde