Nicușor Constantinescu va fi judecat la Constanța

360
3
Nicușor Constantinescu va fi judecat la Constanța - nicusorconstantinescu-1408031022.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului București au decis ca Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța, să fie judecat la Constanța.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța l-au trimis în judecată pe șeful CJC pentru mai multe infracțiuni de corupție. Judecătorii bucureșteni au decis ca dosarul să fie trimis spre soluționare la Tribunalul Constanța.

Până la acest moment, judecătorii constănțeni nu au stabilit un prim termen de judecată. 

Comentează știrea

europeanu
15 august 2014
Pregatirile porcului obosit

Porcul betiv si-a tras dosarul la Constanta unde stie el ca nu i se intampla nimic la coruptia existenta.

sindbad
15 august 2014
Scenariu re-editat

Deja Vu...Mda ..Prostimea si tiganetul scosi din ghetou cu portavocea de lingaii primariei si ai CJ sa "protesteze", lacrimi si istorisiri de jale, achitare de catre judecatorii constanteni, recurs DNA, intindere pe cativa ani, bani publici cheltuiti aiurea, amanari si nerespectari proceduri, avocat Abra-HAM, tergiversari catre prescriere, si in final, la presiunea SUA si UE, condamnare definitiv si irevocabila...De ce sa se piarda timp si bani?

Dorell
17 august 2014
Justitia

Cașalotul bălos dacă va fi judecat la Constanta va lua cel mult 6 luni cu suspendare sau chiar NUP. Procurorii și judecătorii din Constanța sunt mânjiți și nimeni nu se auto-sesizează. Dosarele mârlanului Mazăre conțin mai mult praf decât dovezi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde