Nicușor Constantinescu va fi dat în urmărire internațională

2305
Nicușor Constantinescu va fi dat în urmărire internațională - constantinescu1407414797-1407753803.jpg

Articole de la același autor

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Koveși, a declarat, azi că DNA a transmis către instanță formalitățile necesare pentru ca Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța să fie dat în urmărire internațională. 


"Nicușor Constantinescu părea că este în SUA, la ultimele informații pe care noi le-am avut în timpul judecării solicitării de arestare preventivă. Pot să vă spun că vineri au fost transmise către tribunal formalitățile pentru a fi dat în urmărire internațională și pentru se pune în executare mandatul. Nu știu dacă Ministerul Justiției a transmis mai departe aceste solicitări. Urmează ca autoritățile din SUA să pună în aplicare acest mandat", a declarat procurorul șef al DNA pentru presa din București. 


Aceasta a mai precizat și faptul că nu are o confirmare oficială a faptului că Nicușor Constantinescu a fost localizat. Reamintim că săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel București au decis arestarea preventivă a președintelui CJC, decizia fiind definitivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde