Nicușor Constantinescu, trimis în judecată într-un nou dosar, pentru fapte de corupție

299
Nicușor Constantinescu, trimis în judecată într-un nou dosar, pentru fapte de corupție - nicusor-1610618527.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța l-au trimis în judecată pe fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constanța, într-un nou dosar penal în care este acuzat de fapte de corupție. 
Dosarul 211/118/2021 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța în cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie, urmând să fie stabilit primul termen de judecată. 
În acest dosar Nicușor Constantinescu este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu, în urma cărora ar fi prejudiciat CJC de peste 5,5 milioane de lei. 
Mai exact, în perioada 2009 – noiembrie 2013, ar fi creat un prejudiciu de 3.778.451 RON, odată cu executarea unor lucrări RAJDP Constanța la obiectivul Herghelia Mangalia. Pentru a putea executa aceste lucrări, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol de colaborare între CJC și ROMSILVA. Costurile fiind achitate în luna septembrie 2016 cu bani din bugetul Consiliului Județean Constanța.
Totodată, Nicușor Constantinescu ar fi adus un prejudiciu de 1.792.370 RON, prin finanțarea “Cupei Mondiale la Pescuit Crap, ce nu aparține de UAT județul Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde