Nicușor Constantinescu, scos de sub control judiciar

195
Nicușor Constantinescu, scos de sub control judiciar - 01nicusornicusorconstantinescu14-1406884078.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel București au decis ca președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, să fie scos de sub control judiciar. Decizia este definitivă.


Nicușor Constantinescu se află în SUA, unde a plecat pentru a suferi o intervenți chirurgicală și de unde nu s-a mai întors.

Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă și este în alt dosar, fără a avea influență asupra deciziei de arestare preventivă decisă de Curtea de Apel București, a precizat, la REALITATEA TV, avocatul Marius Mocanu.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Dată fiind decizia luată de Tribunalul Capitalei, Poliția Română ar urma să emită un nou mandat internațional de arestare pe numele lui Constantinescu.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut, din nou, arestarea lui Constantinescu, după mediatizarea unor imagini în care președintele CJ Constanța fumează la terasa unui restaurant din New York. Procurorii DNA au înaintat această cerere la sfârșitul săptămânii trecute, după ce în presă au fost difuzate imaginile cu președintele Consiliului Județean Constanța, preluate de pe internet.

Pe numele lui Constantinescu a mai fost emis un mandat internațional de arestare, după ce acesta nu a revenit în țară în urma unei operații făcute în SUA. Măsura de arestare, dispusă de Tribunalul Capitalei, nu a fost însă menținută de Curtea de Apel București, motiv pentru care mandatul a fost anulat.

Într-o altă cauză, Curtea de Apel București a amânat în 18 iulie, pentru a patra oară, judecarea contestației DNA la decizia prin care s-a dispus ridicarea controlului judiciar în cazul președintele CJ Constanța în dosarul în care acesta este acuzat că nu s-a supus verificărilor Curții de Conturi, informează realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8508 secunde