Nicușor Constantinescu, REȚINUT pentru 24 de ore

470
3

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost reținut de procurorii DNA, pentru 24 de ore, în această seară, în noul dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.







Comentează știrea

zaas
19 februarie 2015
sper

sa nu mai iasa decat cand este prea batran ,sa nu mai apuce sa toace banii necuveniti,furati etc

zelca sluga lui pastaie
19 februarie 2015
sunt un hot

draga DNA, arunca-ti daca vrei ochii si in ograda SC Stop SRL, din Constanat, vei gasi acolo multi bani sifonati de un fost ospatar de carciuma , devenit de ani buni sluga si omul bun la toate a lui strutinsky, mazare si constantinescu, si care in ultimmi 15 ani a devenit patron de hoteluri, restaurante, firme de constructii, si alte tipuri de societati comerciale, sifonand banii nostrii primiti de la CJC si Primaria Cta.

job online de acasa
20 februarie 2015
job

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5209 secunde