Nicușor Constantinescu, arestat în lipsă

3724
31
Nicușor Constantinescu, arestat în lipsă - nicusorconstantinescu51395240350-1403556610.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului București au aprobat, ieri după-amiază, solicitarea procurorilor DNA privind arestarea preventivă a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu. Procurorii anticorupție au solicitat, săptămâna trecută, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pentru că acesta nu a revenit în țară la începutul lunii în curs. În prezent, Nicușor Constantinescu se află în America, unde urmează un tratament, starea sa fiind critică, a susținut în sala de judecată avocatul președintelui CJC. Decizia nu este definitivă, ea urmează să fie analizată și de Curtea de Apel București. Dacă decizia va fi adoptată și de magistrații respectivei instanțe, pe numele președintelui CJC urmează să fie emis un mandat internațional de arestare. 


Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Mociu C
24 iunie 2014
Cea mai nefasta prioada din istoria Constantei se apropie de sfirsit

Vedem ca este foarte apropiata ziua cind cele doua scursori legionare, Fasolea Drogata si Porcul Vesnic Beat vor avea parte de o binemeritata odihna de vreo 20 de ani. La Poarta Alba. Probabil ca Grohăitorul are ca alternativa statiunea de maxima recreere Sing Sing. Evident, ca de foarte mult timp locuitorii Constantei nu se mai astealta la nimic bun din partea acestor doua lepre. Nici locuitorii orasului Ovidiu nu se mai pot astepta la nimic bun din partea lui Zdreanță Scupra, cel care nu si-a respectat nici o promisiune facuta in campania electorala, in schimb a realizat cartelul mafiot Zdreanță Scupra-Fane tiganu-Hanganu. In efervescenta lui creatoare in a jecmăni, Zdreanță Scupra uita sa se mai intereseze si de ce se intimpla pe acasa in lipsa lui, pentru ca…vorbeste lumea… Oricum, zilele lui ca primar sunt numarate. Și zilele lui de libertate sunt numarate. Si, la fel, sunt numarate zilele cit vor avea parte de libertate toți borîții care fac parte din cartelul mafiot creat de el. Sub patronajul lui Zdreanță Scupra, coruptia in Primaria Ovidiu a atins cote mai alarmante decit in Primaria Constanta. Multe posturi din primaria Ovidiu nu-si justifica activitate, deci in acele functii se pierde in mod total nejustificat banul public. Din acest motiv, destui din Primaria Ovidiu vor trebui sa-si reorienteze activitatea spre : agricultura, zootehnie, etc. Dealtfel, in viitoarele lor activitati, vor fi ajutati de cunostintele dobindite in prezent, anume tăiatul frunzei la cîini. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

make
24 iunie 2014
pentru mociu costel

vad ca nu mai incetezi sa aduci injurii impotriva tuturor. vad ca vrei cu orice pret sa ajungi primar. dar de ce nu ne povestesti cum in tenerete tu cu fratetu cumparati o bere la atlas si o beati impreuna ? de ce nu ne povestesti cum va batea taicatu pe tine si pe fratetu ? de ce nu ne povestesti cit de iubitoare erau surorile voastre in tinerete ? ar trebui sa povestesti si alte lucruri pe care tatal lui bagia tanase, cind se imbata, le insira prin tot ovidiul, lucruri pe care el le stie de la fisu, tase : atena (nepoatata) cind lucra in ovidiu, zilnic dupa ce pleca de la program se imbirliga cu francu (seful ei) la hotelel din marginea ovidiului (iesirea spre kogalniceanu) ; cica facea asa ca barbasu e impotent si in loc sai dea copii ia dat doi bastarzi (asa ii numeste tase). bagia batrinu spune ca fisu, tase, o uraste pe atena cu ura de moarte pentru ca cei doi bastarzi (asa ii numeste tase) ai lui atena ar putea sa-i ia o parte din casa. bagia batrinu mai insira prin ovidiu, cind se imbata, ca fisu, tase, i-a spus ca adriana si-a cumparat o diploma la chisinau fara sa faca o ora de curs, si se crede intelectuala, dar e proasta de bubuie si de proasta ce e il face de ris peste tot pe unde se duc impreuna ; stie ca il inseala cu nasul lor dar nu poate sa faca nimic, nu poate sa dea divort de ea pt. ca si-ar pierde si functia si averea.

cristi
24 iunie 2014
a scapat?:))

NA CA A SCAPAT PORCUL DIN COTET:))

GELU
24 iunie 2014
valea

clanul mazare si gasca sa plece. au facut din constanta un container de ruine si mizerii si e un bordel ...urat.........plecati bai

Răspuns la: Cea mai nefasta prioada din istoria Constantei se apropie de sfirsit
Adăugat de : Mociu C, 24 iunie 2014
Vedem ca este foarte apropiata ziua cind cele doua scursori legionare, Fasolea Drogata si Porcul Vesnic Beat vor avea parte de o binemeritata odihna...
Mocianu m.
24 iunie 2014
Are perfecta dreptate Mociu

Cred ca Mociu a aflat de dosarele care se arhiveaza de catre angajatii primariei impotriva acestui mascarici de primar, acesta a incalcat in mod repetat legile statului in ceea ce priveste vanzarile de terenuri, pune in fata consilierilor ( dealtfel cumparati de el) tot felul de afaceri oneroase ale caror beneficiari sunt machidonii din anturajul lui: Funda, Giumba, Pindichi, si toate neamurile din partea nevestei sale. Toate licitatiile de la Ovidiu sunt TRUCATE, se dau anunturile in niste ziare care au contract de publicitate fie cu primaria, fie cu oviprestul si toata editia este adusa la biroul juridic si asa terenurile ajung cu dedicatie la acolitii acestui Zdreanta Scupra cum ii spune Mociu. Nu mai spun de modul cum se face evaluarea, tot dupa "valoarea beneficiarului", preturile le stabileste tripleta Scupra-Funda-Dan Pindichi, dar... cat de curand buboiul va exploda.

sindbad
24 iunie 2014
Prosteala PSD inca merge...

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia Tribunalul Bucuresti a emis, luni, mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile, este de negasit. Nicusor Constantinescu a obtinut permisiunea procurorilor de a parasi tara pentru a se trata in Statele Unite, insa promisese ca va reveni in Romania pe 11 iunie. Acest lucru nu s-a intamplat, iar procurorii au cerut mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele sau. Avocatii politicianului sustin ca acesta este internat in spitalul Johns Hopkins din Chicago. Reporterii TVR au stat insa de vorba cu reprezentantii unitatii medicale, care spun ca Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla.

mine
24 iunie 2014
@ Mociu Costel

Vorbesti mereu de "drapelul patriei" care flutura pe casa ta. Impertinentule, ti-ai pus drapelul pe fatada casei ca sa arati cit de patriot esti. "Patriotule", da jos drapelul ala de pe casa ca-i murdaresti simbolul si nu impresionezi pe nimeni . Lasa visele nerusinate de a ajunge vreodata primar si sa fii fericit daca o sa-ti maninci in continuare la RAJA piinea aia de clevetitior ticalos, piine pe care nu o meriti.

florentziu
24 iunie 2014
porcusor

Porcușor Constantinescu a dispărut, ceea ce nu miră pe nimeni, era de așteptat. Pe la spitalul în care pretindea că zace-n convalescență și-n osânza proprie, spital de la care a obținut o adeverință care zice că are nevoie de 2 săptămâni de recuperare, n-a mai dat de o lună. Ș asta era de așteptat, nu pe toată lumea a păcălit fața lui pudrată ca să pară suferind, pachetul nedesfăcut de scutece de pe noptieră, tuburile de perfuzie care nu sunt imposibil de procurat și mai ales patul matrimonial în care zăcea crăcănată suina. N-am văzut în viața mea pat matrimonial cu tăblie de lemn în spital, nu cred că există nicăieri, nici măcar pentru porci bine hrăniți la ferma statului ca Nicușor Constantinescu. P.S. Judecătorii care i-au aprobat ieșirea din țară nu pățesc nimic?

hitl3r
24 iunie 2014
tare faza

cica a disparut frectie!!!! i s-a spus sa dispara ca urma sa primeasca bratari....prostim3a crede toate balivernele totul e aranjat :))

drunk driver
24 iunie 2014
la puscarie

La puscarie cu hotul asta, poate sa aiba 20 de tipuri de cancer si sa sufere cat o vrea el, nu ma intereseaza, la fel cum nici pe el nu l-a interesat cand a furat din banii nostrii si a nenorocit familii intregi. Din contra, sper sa traiasca pana la 100 de ani in puscarie cu tot cu boala lui ! Asta merita !

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9325 secunde