Nicușor Constantinescu, ARESTAT în lipsă

627
5
Nicușor Constantinescu, ARESTAT în lipsă - nicusorconstantinescu51395240350-1403527000.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul București a decis arestarea preventivă a lui Nicușor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că președintele CJ Constanța nu a revenit în țară după ce a fost operat în SUA, decizia nefiind definitivă, anunță Realitatea TV.


În replică, președintele CJ Constanța susține că se află încă în SUA unde se tratează de cancer de prostată. Nicușor Constantinescu nu a respectat prevederile controlului judiciar stabilit de anchetatori, arată procurorii DNA. La rândul lui, președintele CJ Constanța susține, într-un comunicat transmis prin intermediul avocatului său, că DNA îl acuză că s-ar sustrage urmăririi penale și că a cerut arestarea sa preventivă, deși el a fost operat și se află într-un spital din SUA. 


"Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, este din 9 aprilie 2014 în SUA, pentru tratarea cancerului de prostată, boală incurabilă în România, cu speranță de supraviețuire mică și în Europa. Spitalul Universitar John Hopkins din Baltimore - Statul Maryland, USA este instituția medicală americană unde Nicușor Constantinescu luptă, alături de echipa medicală, utilizând cele mai noi tehnologii, pentru salvarea vieții acestuia. Nicușor Constantinescu a fost operat cu ajutorul robotului Da Vinci, extirpându-i-se total și radical prostata, glandele seminale, ganglionii și nodulii din pelvis. Tratamentul ambulatoriu administrat de medicii americani, alternat cu reinternări repetate pentru tratarea efectelor secundare (incontinență urinară minim trei luni, spasme ale vezicii urinare, reabilitarea funcțiilor și organelor afectate) continuă și astăzi, 17 iunie 2014. Drena montată în pelvis colectează încă lichid zilnic în cantități mari, împiedicând începerea radio-terapiei cu acceleratori nucleari, pentru prevenirea extinderii celulelor canceroase", se arată în comunicat.


"După abuzurile DNA față de Nicușor Constantinescu, făcute în repetate rânduri în primavară, constând în reținerea sa abuzivă și hărțuirea cu rechizitorii ce fac referire la Programele Consiliului Județean Constanța privind refacerea perdelelor forestiere, a livezilor dobrogene, a dotărilor informatice și rechizitelor anuale pentru copiii din mediul rural, DNA l-a trimis în judecată pe președintele Consiliului Județean Constanța, în lipsă, cerând abuziv, din nou, arestarea preventivă a acestuia, deși procurorii cunosc exact situația medicală a acestuia, din actele puse la dispoziție, în permanență, de Spitalul Universitar John Hopkins, prin intermediul avocatului Marius Mocanu. Procurorii susțin în motivare că Nicușor Constantinescu nu a început radioterapia în Statele Unite ale Americii și se sustrage urmăririi penale, de parcă acesta ar refuza vindecarea de cancer. Realitatea este că menținerea drenei în pelvisul pacientului împiedică începerea radioterapiei, existând interdicția medicală pentru aplicarea tratamentului în această situație", se mai precizează în comunicat.


Nicușor Constantinescu se află în Statele Unite ale Americii, pentru tratarea cancerului la prostată de care suferă. El a suferit o intervenție chirurgicală la data de 12 aprilie, iar acum urmează un tratament postoperatoriu. Constantinescu este pacientul clinicii Johns Hopkins din Baltimore. La începutul lunii iunie, Constantinescu a fost programat la un consult medical care îi va evalua starea de sănătate. Procurorii DNA au mai cerut odată arestarea preventivă a președintelui CJ, însă judecătorii au respins cererea formulată de anchetatori, unul dintre motive fiind acela că este grav bolnav și necesită tratament.


Comentează știrea

Dorell
23 iunie 2014
Sing-Sing

Cașalotul ăsta bălos trebuia să fie de mult în pușcărie, dar procurorii din Constanța sunt ori corupri ori incompetenți.

constantean
23 iunie 2014
romania este moarte

domnilor, am avut si eu din pacate o ruda foarte apropiata si draga ce a MURIT din cauza ca in ROMANIA nu se trateaza. de ce nuii sunt mai oameni ca altii? daca era functionar in rahatu ala de primarie mai avea aceasta sansa? asa a furat de la noi ca sa cheltuie in state. FERMA ANIMALELOR e aici!!!!

Mociu C
24 iunie 2014
Cea mai nefasta prioada din istoria Constantei se apropie de sfirsit

Vedem ca este foarte apropiata ziua cind cele doua scursori legionare, Fasolea Drogata si Porcul Vesnic Beat vor avea parte de o binemeritata odihna de vreo 20 de ani. La Poarta Alba. Probabil ca Grohăitorul are ca alternativa statiunea de maxima recreere Sing Sing. Evident, ca de foarte mult timp locuitorii Constantei nu se mai astealta la nimic bun din partea acestor doua lepre. Nici locuitorii orasului Ovidiu nu se mai pot astepta la nimic bun din partea lui Zdreanță Scupra, cel care nu si-a respectat nici o promisiune facuta in campania electorala, in schimb a realizat cartelul mafiot Zdreanță Scupra-Fane tiganu-Hanganu. In efervescenta lui creatoare in a jecmăni, Zdreanță Scupra uita sa se mai intereseze si de ce se intimpla pe acasa in lipsa lui, pentru ca…vorbeste lumea… Oricum, zilele lui ca primar sunt numarate. Și zilele lui de libertate sunt numarate. Si, la fel, sunt numarate zilele cit vor avea parte de libertate toți borîții care fac parte din cartelul mafiot creat de el. Sub patronajul lui Zdreanță Scupra, coruptia in Primaria Ovidiu a atins cote mai alarmante decit in Primaria Constanta. Multe posturi din primaria Ovidiu nu-si justifica activitate, deci in acele functii se pierde in mod total nejustificat banul public. Din acest motiv, destui din Primaria Ovidiu vor trebui sa-si reorienteze activitatea spre : agricultura, zootehnie, etc. Dealtfel, in viitoarele lor activitati, vor fi ajutati de cunostintele dobindite in prezent, anume tăiatul frunzei la cîini. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

florentziu
24 iunie 2014
porcusor

Porcușor Constantinescu a dispărut, ceea ce nu miră pe nimeni, era de așteptat. Pe la spitalul în care pretindea că zace-n convalescență și-n osânza proprie, spital de la care a obținut o adeverință care zice că are nevoie de 2 săptămâni de recuperare, n-a mai dat de o lună. Ș asta era de așteptat, nu pe toată lumea a păcălit fața lui pudrată ca să pară suferind, pachetul nedesfăcut de scutece de pe noptieră, tuburile de perfuzie care nu sunt imposibil de procurat și mai ales patul matrimonial în care zăcea crăcănată suina. N-am văzut în viața mea pat matrimonial cu tăblie de lemn în spital, nu cred că există nicăieri, nici măcar pentru porci bine hrăniți la ferma statului ca Nicușor Constantinescu. P.S. Judecătorii care i-au aprobat ieșirea din țară nu pățesc nimic?

NELU
24 iunie 2014
LA SUBIECT

Mai fratilor, azi 24 iunie 2014, la radio PRO F M, in programul de dimineata am auzit ca cei de la radio au dat telefon in America, la spital, si omul ....plecase de o luna.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6364 secunde