Nicio firmă nu vrea să facă livrări pentru cei din Arestul Poliției Constanța!

324
Nicio firmă nu vrea să facă livrări pentru cei din Arestul Poliției Constanța! - arestatimancare-1570383918.jpg

Articole de la același autor

Persoanele arestate preventiv, aflate în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, au posibilitatea, potrivit legislației, să solicite livrări de produse alimentare și nealimentare. Pentru ca aceste livrări să aibă loc, însă, firmele interesate trebuie să depună la sediul Poliției Constanța oferte cu lista produselor pe care le pot aduce. Până în prezent, însă, nicio firmă nu a fost interesată să facă livrări pentru arestați!


"IPJ Constanța a postat pe site-ul instituției un anunț publicitar în vederea identificării operatorilor de piață, care pot oferi serviciul de livrare – produse alimentare și nealimentare la sediul unității noastre. Precizăm faptul că achiziția de produse nu este suportată din bugetul IPJ Constanța, ci de persoanele private de libertate aflate în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, sens în care, în funcție de solicitare, va fi aleasă din lista de operatori economici achiziția care satisface nevoile de moment ale acestora. În urma publicării anunțului privind achiziția serviciului de furnizare de produse, până la data de 6 septembrie (data limită prevăzută în anunț), nu a fost depusă nicio ofertă în acest sens", au precizat pentru "Cuget Liber" reprezentanții IPJ Constanța. Firmele care depuneau oferte urmau să fie incluse într-o listă, care putea fi consultată în funcție de solicitările persoanelor arestate. Livrarea produselor urma să se facă pe bază de comandă fermă, săptămânal, iar plata urma să fie efectuată de cei privați de libertate, pe bază de bon fiscal. O altă condiție impusă era ca transportul să fie inclus în prețul final al produselor. 


În consecință, în lipsa ofertelor din partea firmelor, persoanele arestate nu pot apela la acest serviciu ci trebuie să se bazeze, în continuare, pe pachetele pe care le aduc, o dată pe săptămână, membrii familiei.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.517 secunde