Mai multe ştiri online:

Nereguli peste nereguli! Amenzi drastice date de Poliția Locală Constanța

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Alina RADU
Amenzi în valoare de 62.250 de lei au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma controalelor efectuate la sfârșitul săptămânii care doar ce s-a încheiat. 


Astfel, în intervalul 6-8 iulie, au fost efectuate controale în 38 de locuri din stațiunea Mamaia, în special pe plajă, și au fost aplicate 81 de sancțiuni persoanelor care vindeau diverse produse alimentare sau nealimentare, în mod ilicit. 


Mărfurile comercializate, precum pufuleți, mere glazurate, zmeură, banane, porumb fiert, nămol, scoici, piatră ponce, au fost confiscate, iar un număr de 22 de administratori de sectoare de plajă au primit înștiințări despre obligațiile pe care le au, în conformitate cu prevederile legii. 


A fost confiscată și suma de 387 de lei, bani pe care comercianții ambulanți i-au obținut în urma vânzării produselor fără drept. 
În timpul verificărilor, a fost amendată și o persoană care, deși era aptă de muncă, apela la mila cetățenilor cu scopul de a obține bani.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7307 secunde