Nelu Tătaru: Demisia unui medic epidemiolog - "fake news"

208
Nelu Tătaru: Demisia unui medic epidemiolog -

Articole recomandate

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru a precizat miercuri că nu există nicio demisie a vreunui medic epidemiolog, iar ceea ce a apărut în spațiul public a fost un ''fake news'', potrivit Agerpres. "Țin să menționez că nu există nicio demisie a vreunui medic epidemiolog. A fost un fake news. Nu există niciun coleg care să se fi plâns de situația în care se află, că muncește prea mult", a spus Nelu Tătaru, într-o conferință de presă la Ministerul Afacerilor Interne.

El a arătat că scenariile 3 și 4 vor însemna aducerea de acasă a mai multor cadre medicale în program mai scurt și a ținut să le mulțumească medicilor pentru felul în care își fac datoria. "În acest moment, Ministerul Sănătății a activat inclusiv medicii proaspăt specialiști din promoția 2019, (...) este o poartă juridică încât să poată fi angajați imediat la DSP-urile din județele unde au terminat", a mai spus Tătaru.

El a adăugat că rămân de bază măsurile de precauție, iar izolarea este o prevenție eficientă. ''Ține doar de fiecare dintre noi, respectând niște reguli, să trecem peste criză'', a conchis Tătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Actual : Premierul irlandez și-a anunțat demisia
Pagina a fost generata in 0.494 secunde