Nelu Tătaru avertizează: "Ne pregătim pentru o lună destul de grea"

126
Nelu Tătaru avertizează:

Articole recomandate

România se pregătește pentru o lună septembrie "destul de grea" din punctul de vedere al infectărilor cu noul coronavirus,  avertizat, joi, ministrul Sănătății Nelu Tătaru.


Ministrul a a atras atenția că, în septembrie, au loc mai multe evenimente care ar putea duce la creșterea numărului de infectări cu Covid-19.


Este vorba despre deschiderea anului școlar, procesul de votare la alegerile locale sau aglomerația din transportul public, odată cu deschiderea anului așcolar.


"Suntem în ce de-a a doua fază a primului val pandemic. Suntem pe acel platou pe care sper să îl menținem în contextul unei luni septembrie destul de aglomerată și cu o creștere pe care noi o preconizăm, să sperăm mică, a numărului de cazuri de la o zi la alta. Avem o începere a anului școlar, avem o lună de campanie, avem reîntoarcerea concetățenilor noștri din concedii, avem o aglomerare a transportului în comun, vom avea și alegeri la sfârșitul lunii, deci ne pregătim pentru o lună destul de grea, atât pentru cei care gestionăm - corpul medical, spitalele, unitățile spitalicești - cât și pentru cei care vor contribui la menținerea unei stări sau a situații pe care să o putem controla" - a declarat ministrul Nelu Tătaru, care efectuează o vizită în județul Prahova.


Sursa stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9088 secunde