Neacordarea de prioritate face victime, la Constanța

482
Neacordarea  de prioritate face victime,  la Constanța - neacordareadeprioritatefacevicti-1387730225.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost implicate în accidente rutiere, produse pe raza județului Constanța.

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 11.20. Dumitru Belba, de 59 de ani, conducea un Renault pe un drum de pământ și, ajungând la intersecție cu DN 2A, la kilo-metrul 169, șoferul a pătruns pe șosea fără să acorde prioritate, astfel că a intrat în coliziune cu Toyota, condusă de Lucian Claudiu Crăiță, de 41 de ani, dinspre Hârșova către Constanța. În urma impactului, șoferul Renaultului a fost transportat la spital, însă se află în afara oricărui pericol.

Trei ore mai târziu, Ionuț Glojdaru, de 19 ani, conducea un Volkswagen pe strada Alexandru Dumitrescu, dinspre strada Narciselor către strada Transformatorului. Ajungând la intersecție cu strada Monumentului, tânărul nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un alt Volkswagen, condus de Gigi Panait, de 43 de ani, din sens opus. În urma accidentului, șoferul de 43 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.35, Sibel Baubec, de 37 de ani, conducea un Volkswagen Tiguan pe aleea de acces Billa (Șoseaua Mangaliei) și ajungând la sensul giratoriu cu Șoseaua Mangaliei, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecerea", a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o Dacia Logan, condusă de Costin Cătălin Pungă, de 19 ani, din sens opus. În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți ușor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4143 secunde