Năvodărean bătut pentru 20 de litri de țuică

247
1
Năvodărean bătut pentru 20 de litri de țuică - navodareanbatutpentrutuica-1398361779.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Năvodari a fost bătut crunt de doi indivizi, pentru 20 de litri de țuică pe care-i avea de vânzare. Victima a cerut sprijinul polițiștilor din localitate, reclamând că, miercuri, 23 aprilie, au bătut la poarta lui doi bărbați, interesați să cumpere 20 de litri de țuică. Băutura alcoolică urma să fie pentru o a treia persoană, astfel că au plecat cu toți, spre marginea localității, pentru a se întâlni cu aceasta. Nu au găsit-o însă acasă, motiv pentru care, a mai povestit victima, cei doi bărbați s-au oferit să cumpere ei țuica, dar la un preț mult mai mic. Între cei trei a izbucnit un conflict, neînțelegându-se asupra prețului. Enervați peste măsură, așa zișii cumpărători l-au luat la bătaie pe vânzător, iar după ce l-au agresat, i-au furat și bidoanele cu alcool. 


Cei doi suspecți au fost identificați ca fiind Adrian A., de 38 de ani, și Aurelian Cristian O., de 36 de ani, ambii din localitate, și au fost reținuți de polițiști.


Comentează știrea

belgium hermes
8 iunie 2014
belgium hermes

hermes belt kit 42mm Stiri Eveniment : Năvodărean bătut pentru 20 de litri de țuică | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online belgium hermes http://www.vejlesymaskinecenter.dk/fake-black-hermes-handbag-and-the-real-thing.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3162 secunde