Muncitor căzut în mare, căutat cu scafandri, dar fără succes!

543

Articole de la același autor

Tragedie în portul Constanța: un bărbat de 52 de ani este căutat de mai bine de 24 de ore, după ce a căzut cu motostivuitorul pe care-l conducea în acvatoriul portului Constanța, în dreptul Danei 79. 


Apelul la numărul unic de urgență s-a dat, luni, în jurul orei 17.40. Colegii bărbatului, angajat ca motostivuitor, au cerut ajutorul militarilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" după ce, în preajma orei la care se realiza schimbul de tură, angajatul s-a apropiat prea mult cu utilajul de marginea danei, iar vehiculul a căzut în apă. 


În scurt timp, în zonă au sosit scafandri din cadrul ISU Dobrogea, o autospecială, o ambulanță SMURD și o ambarcațiune a pompierilor. De asemenea, căutărilor li s-au alăturat, în cursul serii, și scafandri de la ARSVOM și cei din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Preț de aproximativ patru ore, scafandrii au căutat în acvatoriu, unde marea are o adâncime de aproximativ 20 de metri. 


Utilajul a fost găsit, dar nici urmă de bărbat. De asemenea, a fost găsită și geaca bărbatului. 


Căutările au fost sistate în jurul orei 22.00, fiind reluate ieri dimineață. Dar adâncimea acvatoriului și vizibilitatea redusă i-au pus în dificultate pe salvatori. 


În încercarea de a găsi trupul bărbatului, salvatorii au luat în calcul inclusiv varianta ranfluării utilajului, pentru a verifica dacă trupul bărbatului a fost prins sub el. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3618 secunde