Motocicliști, feriți-vă de șoferii cu Mercedes!

372
Motocicliști, feriți-vă de șoferii cu Mercedes! - motociclisti-1445280616.jpg

Articole de la același autor

Doi motocicliști au ajuns, ieri după-amiază, pe patul de spital după ce au fost implicați în două accidente care par trase la indigo. Acestea s-au petrecut la o diferență de câteva minute și în apropiere unul de celălalt, iar șoferii vinovați con-duceau autoturisme Mercedes. 


Primul accident s-a produs la ora 14.17 la intersecția străzii Th. Aman cu strada Unirii. Potrivit anchetatorilor un bărbat de 39 de ani, din Constanța se deplasa cu un autoturism marca Mercedes și, la intersecția cu strada Unirii nu a oprit la Stop și a intrat într-un motociclist care circula regulamentar. 


Bărbatul de 27 de ani se deplasa cu o Suzuki R600, dinspre strada Zorelelor către bulevardul Mamaia. În urma impactului, motociclistul a fost rănit ușor. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. 


În mai puțin de cinci minute, un alt apel la 112 anunța că pe bulevardul Mamaia un alt motociclist a fost rănit. 


Protagonistul era un tânăr de 26 de ani, din Pitești. Conform polițiștilor, acesta conducea un Mercedes dinspre stațiunea Mamaia. În zona hotelului Turist, acesta a virat la stânga, dar nu s-a asigurat, moment în care s-a ciocnit cu o motocicletă marca Yamaha YZF R6, condusă regu-lamentar de un bărbat de 31 ani din Agigea. Motociclistul a suferit leziuni ușoare și a ajuns pe patul de spital. Cei doi conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5696 secunde