Motociclist spulberat de o șoferiță neatentă

626
3
Un motociclist a fost grav rănit, ieri, după ce a intrat într-o mașină care nu i-a acordat prioritate. Accidentul a avut loc aproape de intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Avram Iancu, lângă Policlinica Synevo. O femeie aflată la volanul unui autoturism Skoda Octavia a accidentat un motociclist în momentul în care a intrat pe bulevardul I.C. Brătianu, neacordându-i prioritate. Martorii spun că deși femeia este vinovată, motociclistul circula cu o viteză destul de mare. La locul accidentului a venit un echipaj medical SMURD, care l-a preluat pe bărbatul rănit, acesta suferind politraumatisme și s-a ales cu piciorul rupt în mai multe locuri. Polițiștii i-au testat pe cei doi cu aparatul alcooltest, însă în urma testării s-a stabilit că niciunul nu consumase băuturi alcoolice. În cauză polițiștii au demarat cercetări.

Comentează știrea

mr. Anaconda
28 iunie 2017
motociclisti

Oare cand o sa vad acesti motociclisti sa circule si ei normal prin oras? Mereu sunt acuzati soferii ca nu le acorda prioritate.

feriti-va de magari
2 iulie 2017
te pui cu mine ??

Sunt multi soferi care nu acorda prioritate nici pietonilor. Si nici nu este vorba de prioritate; Sunt cei agresivi, cei cu masini suparate care te agreseaza din starea lor de spirit, au bani, masina, sunt persoane "importante" si arata astfel ca nu le pasa de catei, pietoni, biciclisti, de oricine este mai mic. Cand vad un motoclclist parca vad rosu. Acuzele ca nu acorda prioritate sunt adevarate. Din nefericire, in cazul motociclistilor se adauga faptul ca ei in plus nu respecta viteza legala.

Răspuns la: motociclisti
Adăugat de : mr. Anaconda, 28 iunie 2017
Oare cand o sa vad acesti motociclisti sa circule si ei normal prin oras? Mereu sunt acuzati soferii ca nu le acorda prioritate.
feriti-va de putzoi
11 iulie 2017
care fug pe 2 roti cu 150 km pe ora

viteza in comuna Constanta,cu drumurile ei la rang de sat,cu poteci peticite.Putzoii vin ca glontzul,nici n-ai timp sa te uiti in oglinda.Eu am patit-o cu un putzoi,l-am vazut abia cand era la 200 metri trecut de mine.Esti ciumek,suporta consecintele,dar problema e ca bagi in puscarie oameni nevinovati.Viteza dauneaza grav.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5049 secunde