Motoare agricole vechi, aduse din Japonia, oprite la intrarea în ţară de comisarii Gărzii de Mediu

202
Motoare agricole vechi, aduse din Japonia, oprite la intrarea în ţară de comisarii Gărzii de Mediu - motoare1-1629291006.jpg

Articole de la același autor

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean Constanța, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Coastă, cu comisari din cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorului Constanța și cu inspectori ai Biroului Vamal de Frontiera Constanța Sud Agigea au interzis introducerea pe teritoriul României a mărfii declarate - utilaje agricole cu grad de uzura 20-30% provenită din Japonia.

„La controlul fizic al mărfii s-a constatat ca marfa era compusă din motoare, componente și dispozitive agricole rezultate de la dezmembrarea vehiculelor agricole. Setul de documente vamale nu conțin documente prevăzute de Regulamentul 1013/2006 - Anexa VII sau după caz Anexele IA și IB”, precizează comisarul şef al Gărzii de Mediu Constanţa, Ileana Andrei.

În lipsa acestor înscrisuri, marfa din container constituie un transfer ilegal de deșeuri.

Prin urmare, GNM CJ Constanța nu a permis transferul de deșeuri pe teritoriul României și a dispus returnarea conținutului containerului la expeditor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6473 secunde