Motivul halucinant pentru care un adolescent și-a ucis un prieten

245
Motivul halucinant pentru care un adolescent și-a ucis un prieten - crima-1578414724.jpg

Articole recomandate

Un caz cutremurător a avut loc luni noaptea în Brașov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru că și-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sărit în apărarea victimei, l-ar fi rănit grav.


Totul ar fi pornit de la un telefon mobil, susțin surse din cadrul anchetei. Crima a avut loc în jurul orei 3.00, într-o clădire dezafectată unde cei trei locuiau împreună cu o femeie. 


Victima, un tânăr de 22 de ani, l-a acuzat pe adolescentul de 16 ani că i-ar fi furat telefonul mobil, iar acesta s-ar fi năpustit asupra lui și l-ar fi înjunghiat.


Martori la întâmplare au fost o femeie și un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a sărit să îl oprească pe agresor. Și el a fost rănit la ochi, dar a reușit să scape de atacator.


Femeia a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță. Din păcate, victima pierduse mult sânge și nu a mai putut fi salvată de medici.


Cel acuzat de crimă a fost descoperit la câteva străzi distanță. Polițiștii l-au reținut 24 de ore, iar magistrații au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Adolescentul este cercetat acum pentru omor și loviri sau alte violente.


Sursa: Pro TV




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9208 secunde