Moș Crăciun a venit la copiii pompierilor "călare" pe autospecială!

730
2
Moș Crăciun a venit la copiii pompierilor
Ieri, Moș Crăciun a venit în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța "călare" pe autospecială!
Asaltat de copiii pompierilor constănțeni, acesta și-a desfăcut desaga și le-a lăsat jucăriile ce le erau destinate, nu înainte însă ca ei să recite poezii și să se laude cât de cuminți au fost ei tot anul.
Copiii angajaților de la ISU Dobrogea, dar și Moșul au fost colindați apoi de elevii din clasa a II-a B din cadrul Școlii "Remus Opreanu".

Comentează știrea

Simion
22 decembrie 2011
O mare tampenie!!!

Mai ramane ca Martin sa-l aduca pe Mos Craciun cu masina de gunoi , doctorita Broasca (sper ca in 2012 va veti scurta parul in raport cu varsta !!!) cu ambulanta , d-na Fotini cu masina de paine , Draghici de la Cimitirul Central cu dricul , politistii cu duba , etc... O tampenie... Bine ca nu l-au pus pe Mos Craciun sa participe si la stingerea unui incendiu sau la vreo descarcerare de victime...

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Constanța
Joi, 08 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : ISU Dobrogea are un nou șef
Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : ISU Dobrogea are un nou șef!
Pagina a fost generata in 1.3943 secunde